نشست دبیرخانه کنفرانس با تشکلهای گردشگری استان در تاریخ 29 آبان 1403 در محل پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان با حضور نماینده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، رئیس و نائب رئیس انجمن گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان، نماینده راهنمایان گردشگری، رئیس جامعه هتلداران استان، نماینده واحدهای پذیرایی و نماینده آژانسهای گردشگری و دبیرخانه کنفرانس جناب آقای دکتر کاظمی دبیر اجرایی کنفرانس، دکتر رحمانی رئیس پژوهشکده هرمز و دکتر بهروزی کارشناس دبیرخانه رأس ساعت 10 صبح برگزار شد.
در این دیدار نماینده واحدهای پذیرایی به بیان مشکلاتی در خصوص عدم توسعه فعالیتهای کلوپهای ورزشی و تفریحات آبی خصوصاً در شهر بندرعباس و موانع حقوقی گسترش فعالیتهای تأسیسات گردشگری در نوار ساحلی اشاره کردند و به لزوم حضور شهرداریهای نوار ساحلی خصوصاً شهرداری بندرعباس در کنفرانس تاکید کردند که دکتر کاظمی بر تشکیل کمیته حقوقی رفع موانع توسعه فعالیتهای گردشگری دریایی و ساحلی ذیل همایش و نیز دعوت از شهرداری بندرعباس در همایش تاکید کردند.
جناب آقای هاشمی نماینده راهنمایان گردشگری استان بر مسئله بیمههای مسافرتی و گردشگری خصوصاً بیمه شناورها و مسافران تورهای صیادی تفریحی اشاره داشتند که مقرر شد نماینده شرکتهای بیمه استان در کنفرانس دعوت و در پنلهای گفتگوی مشترک این موارد مطرح و بررسی شوند.
سرکار خانم رستمی نماینده محترم آژانسهای مسافرتی استان ضمن بیان ظرفیت ناشناخته گردشگری جزایر استان، به بحث آموزش تخصصی گردشگری در جزایر و تربیت راهنمایان گردشگری در این نواحی اشاره داشتند ایشان همچنین به زیباسازی منظر در اقامتگاههای بومگردی استان اشاره کردند و به بهینهسازی آموزش گردشگری و بازنگری در سرفصلهای درسی گردشگری و کاربردی شدن بیشتر مباحث اشاره کردند.
جناب آقای میرزا اسماعیلی نماینده جامعه هتلداران استان با اشاره به عدم سوددهی مکفی، علیرغم سرمایهگذاریهای انجام شده در حوزه هتلینگ و اقامتی استان، خواستار تداوم گردشگری و تمهیدات لازم در فصول غیرگردشگری شدند. ایشان به تداوم گردشگری در جزیره کیش بعنوان نمونه اشاره و خواستار اجرای این روند در سایر نقاط استان شدند. ایشان به بحث برگزاری جشنواره ها در فصولی که گردشگر کم هست اشاره داشتند و خواستار آیندهنگری در این حوزه شدند.
همچنین سرکارخانم الناز رسولی مدیرعامل شرکت گردشگری الماس آبی جنوب خواستار صرفاً بیان ایدههای گردشگری در کنفرانس، ثبت ایدهها و تسهیلسازی روند اجرایی امورات گردشگری شدند.
در پایان جناب آقای دکتر کاظمی دبیر اجرایی کنفرانس با بیان اینکه کنفرانس حاضر محلی برای گفتگو و فرصتی برای دیدار با محققان و اندیشمندان این حوزه و تصمیمگیران مرتبط میباشد به تهیه بستههای سرمایهگذاری و طرح ایدههای بیزینسی حوزه گردشگری دریایی و ساحلی توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و فعالین گردشگری استان اشاره کردند و خواستار حضور فعال تأثیرگذاران استانی این حوزه در رویداد مذکور شدند.